Jogi nyilatkozat

Azzal, hogy belép a www.csakujvaros.hu oldalra, elfogadja az alábbi feltételeket, még abban az esetben is, ha nem regisztrált felhasználója az oldal bármilyen szolgáltatásának.
Honlapunkat és annak bármely nyilvános oldalát bárki bármilyen személyes adat kötelező megadása nélkül látogathatja.

A weboldal és az azon megjelenő szövegek, képek, adatok, információk és egyéb anyagok, illetve azok elrendezése szerzői jogvédelem alá esnek, azok felhasználására és minden egyes felhasználás engedélyezésére kizárólag a Szolgáltató jogosult.
A Szolgáltató előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldal tartalmának egészét vagy részeit bármilyen formában felhasználni, reprodukálni, átruházni, terjeszteni, átdolgozni, vagy tárolni.

A Szolgáltató mindent megtesz annak érdekében, hogy a közölt információk pontosak és a weboldal témájához kapcsolódóan hasznosak legyenek. Azonban pontatlanságok így is előfordulhatnak, ezért a közölt adatok tartalmáért, valamint aktualitásáért nem vállalunk felelősséget.

A weboldalon megjelenő tartalmak tájékoztatást nyújtanak az ide látogatóknak és több helyen olyan linket tartalmazhatnak, amely más szolgáltatók, személyek, szervezetek oldalaira irányítja át a látogatót. Ezen oldalak más, harmadik személy(ek) tulajdonában, kezelésében állnak, ezen oldalak tartalmához mi csak hozzáférést biztosítunk, ezért ezen oldalak tartalmáért semminemű felelősséget nem vállalunk.

Mindent elkövetünk, hogy csökkentsük a technikai hibákból eredő kellemetlenségeket. Előfordulhat azonban, hogy a honlapunkon megjelent egyes adatokat vagy információkat nem hibamentes fájlban vagy formátumban hozták létre vagy szerkesztették, így nem tudjuk biztosítani, hogy ilyen jellegű problémák miatt ne kelljen megszakítani szolgáltatásunkat vagy, hogy e problémák más módon ne befolyásolják azt, ezért az e honlap használatából vagy más, e honlap által javasolt külső honlap használatából eredő ilyen jellegű problémák iránt felelősséget nem vállalunk.

Az oldalon és a bejegyzésekben közzétett információk csak tájékoztató jellegűek.

Fenntartjuk a jogot, hogy weboldalt bármikor módosítsuk vagy átdolgozzuk, illetve az oldal egészének vagy részeinek elérhetőségét korlátozzuk vagy megszüntessük. Nem garantáljuk, hogy az oldalhoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz. A weboldal, illetve az ott elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok hozzáféréséből, illetve azok közvetett vagy közvetlen felhasználásából, a weboldal használatra alkalmatlan állapotából, vagy a nem megfelelő működésből, hiányosságból, esetleges üzemzavarból, vagy félreérthetőségből eredő károkért és/vagy veszteségért való felelősséget kizárjuk.

A Szolgáltató személyes adatok esetleges kezelése során a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 2011. évi CXII. törvény az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról előírásait maradéktalanul betartja.

A jelen jogi nyilatkozatban foglaltak megsértése büntető- és polgári jogi következményeket von maga után.

A csakujvaros.hu holnap javára bejegyzett domain név használata csak a honlap előzetes írásos engedélyével lehetséges.

A jelen nyilatkozatban nem szabályozott kérdésekben a 2001. évi CVIII. törvény rendelkezéseit kell alkalmazni.

A Szolgáltató fenntartja a jogot jelen Nyilatkozat megváltoztatására.