AZ OROSZLÁN BARLANGJÁBAN JÁTSZUNK

A Dunaferr Renalpin futsal csapata a rájátszás újabb nagy erőpróbája előtt áll. A bajnok ellen lép pályára Győrben hétfőn este.

Ez az újabb rangadó lesz a férfi futsal NB I Felső-ház 7. fordulójának legnagyobb csatája Győrben, a Magvassy Sportcsarnokban 2017.05.22-én, hétfőn este. A mérkőzés 18:30-kor kezdődik.

A Rába ETO-ról

A sportág hazai híveinek nem kell őket bemutatni, hiszen ismerjük az eredményeiket és az azt biztosító hátterüket. Ez utóbbit mindig el kell ismételni, hogy az aktuális ellenfelek hívei el ne feledjék, hogy azok egyedülállóan jobbak, mint bárki másé. Egy nagyszerű csapat, kiváló játékosokkal és a hozzájuk választott nagyszerű edzővel. Európai csatákhoz építették fel őket. Ezzel az a szerencséje a hazai mezőnynek, hogy időnként odamérheti magát ahhoz a világhoz és mércének a fejlődésükhöz az sem kevés.

A rájátszásba is elsőként érkeztek. Az eddigi összes ellenfelüket csúnyán megszórták gólokkal és fölényes győzelmeket arattak fölöttük. Egyet kivéve. A dunaújvárosit. Itt meg kellett elégedniük az egy ponttal és a 4-4-es végeredménnyel.

Egyértelműen ez még egy ok az újabb szenvedélyes csatára. Legnagyobb fegyverük, ami majd mindenhol kiválóan működik: a pusztító erejű első negyedórájuk, amivel gyakran már akkor a maguk javára döntik el e mérkőzéseket.

Ők is komolyan veszik a mi csapatunk érkezését. A csütörtöki mérkőzésre Dunaújvárosba érkezett Angulo Lopez Marrco Antonio, aki végignézte a meccsünket. Nyilván nem ő is alaposan felkészül ellenünk…

A DUNAFERR DUE RENALPIN FC-ről

Ezen a mérkőzésen újból csúcsformában kell teljesíteniük. Lehetséges ez egy végletekig kiélezett csatát követő negyedik napon? Minden bizonnyal. A képlet részletei ismerősek: A legnagyobbak ellen külön dicsőség a helytállás, és a komoly tervek is arra köteleznek. Mi rá a garancia? A rengeteg eddig elvégzett munka, a korábbi csatákban való megedződés, a tehetségük, a hitük és a büszkeségük. És Fehér Zsolt, a vezetőedző kíméletlen mágiája.

A rájátszásban eddig csak a Rába ETO és a Berettyóújfalu ellen hullajtottak pontokat. Kiváló formában és elhivatottan készülnek a legnehezebb ellenfél ellen is. Remélhetőleg teljes csapattal, hiszen Horváth Norbert ott már pályára léphet.

Fehér Zsolt a mérkőzésről ezt nyilatkozta: „A csütörtöki döntetlent követően nincs okunk a pánikra. A csapatunk változatlanul a második helyen áll, két ponttal megelőzve a Berettyóújfalut. Hétfőn új feladat, egy kemény mérkőzés előtt állunk Győrben, de mindenkire az vár, ha odalátogat. Ellenük mindig topon vagyunk, hiszen bizonyítani akarunk. Így lesz ez most is: semmi probléma sincs ezzel.”

Az eseményekről a csapat FB oldalán élőben tudósítanak.

Az NB I-es tabella állása:

1 RÁBA ETO 6 23
2 DUNAFERR DUE RENALPIN FC 5 15
3 MVFC BERETTYÓÚJFALU 5 13
4 ARAMIS SE 6 11
5 FUTSAL CLUB VESZPRÉM 6 9
6 SWIETELSKY HALADÁS VSE 6 1

You May Also Like