Az Angels átadta a csapatnaptár bevételét

Az Angels Női Jégkorong Sport Egyesület április 8-án, szombat délelőtt az Angyalok csapatnaptár értékesítéséből származó bevétel teljes összegét átadta Nagy Kamilla édesanyukájának, Nagyné Berta Zsanettnek. A sok-sok segítő és sportbarát adományból mintegy négyszázezer forint gyűlt össze. Biztosan tudjuk, hogy az összegyűjtött pénz jó helyre megy és egy jó ügyet szolgál, mert egy ilyen aranyos és az életre kíváncsi kislány minden lehetséges támogatást megérdemel.

Ezúton szeretnénk megköszönni mindenkinek, aki pénzzel, tettel, szervezéssel, kommunikációval segítette a naptár értékesítését.

A naptár készítése és a Kamillának való gyűjtés ötlete az Angels csapatkapitányáé, Herku Mónikáé volt. A fotók készítője a dunaújvárosi születésű Krausz Renáta, pécsi fotográfus. A naptár nyomdai létrejöttét  Berényi Norbert, a Kovats-Elektronika és Tóth Szilvia támogatta. Az Omnitrade Kft. egy kis Angels mez és egy kis sapkával ajándékozta meg a kislányt.

Kamilla négy éves, súlyos daganatos betegséggel és vérszegénységgel küzd, vérátömlesztéseket kapott, és nyolc kemoterápiás kezelésen van túl. Nemrégiben őssejt vettek le tőle, négy hete egy új gyógyszerrel próbálkoznak gyógyulásáért.

You May Also Like