BEMUTATKOZIK: JESZENSZKI DÁVID

Csapatunk defensive backje kacifántos úton került a posztjára. Kezdetben ígéretes irányítóként játszott nálunk 2012-ben, majd fokozatosan került a védelem hátsó alakzatába. Lássuk mit vár az idénytől!


– Mióta vagy a csapatban, sportoltál-e mást korábban?

2009-ben mentem le az első junior edzésemre Székesfehérváron. Egy osztálytársam mutatott nekem először amerikaifoci labdát és elmondta, hogy Magyarországon is jelen van ez a sport. Egyből rákerestem az interneten és eldöntöttem, hogy én ezt a játékot akarom csinálni. Korábban több sportot is kipróbáltam, úsztam, atlétikáztam, gurulós fociztam, de leginkább kosaraztam.
 

– Nem nálunk kezdtél focizni, hogyan kerültél a csapathoz?A 2010-es junior szezonban  közösen indultunk a Gorillaz juniorjaival, majd 2012-ben a felnőttekkel a Divízió I-ben, amit abban az éveben meg is nyertünk. A következő szezont már Gorillaz színeiben kezdtem.

– Hogy élted meg az itt töltött időszakot, miért szeretsz a Gorillákhoz tartozni?
Rengeteget tanultam és fejlődtem az itt töltött éveim alatt, remélem tudom is ezt folytatni. Nagyon jó hangulatban telnek az edzéseink, mindig van egy-két mókamester aki emeli a jókedvet, illetve néha ezzel edzőnk, Vili vérnyomását is.

– Legemlékezetesebb meccsed, megmozdulásod Gorillaként?

A 2012-es döntőn a Békéscsaba Raptors ellen irányítóként sikerült egy látványos ütközés után TD-t szereznem. (Kattints ide a jelenetért)

– A HFL-be lépés nagy dolog a csapatnál, mit vársz a szezontól akár egyénileg, akár a csapat terén?

Örülök, hogy a legfelsőbb osztályban indulunk. A HFL-ben minden hiba könnyen megbosszulja magát, így nagyon összeszedetten kell játszanunk.
Remélem a csapat gyorsan felveszi majd a ritmust, szerencsére több játékosunknak is van már tapasztalata a HFL-ben, így remélhetőleg ez könnyen megy majd. Különösebb elvárásom nincsen, minden meccsen a maximumot kell nyújtanunk és meglátjuk ez mire lesz elég

You May Also Like