BEMUTATKOZIK: CSULIK TAMÁS

Ismét új igazolást mutatunk be a dunaújvárosi szurkolóknak, aki kölcsönjátékosként szerepel majd nálunk sok társához hasonlóan. A válogatott játékos a támadó- és védőfalban is bevethető.

Tamás a Miskolc Steelers csapatának fontos láncszeme volt tavaly, akikkel meg is nyerte a kiemelt magyar osztály küzdelmeit. Rendkívüli méretekkel rendelkezik, 200 cm és 126 kg a csapat új óriása, akivel elsősorban a védőfalban számolunk.

– Mutasd be magad pár szóban kérlek!

Csulik Tamás vagyok, 2009-ben kezdtem el játszani a Békéscsaba Raptors csapatában, mint támadó- és védő falember. Később a Jászberény Wolverines-ben (Div II.), majd tavaly a Miskolc Steelers-ben (HFL) játszottam, utóbbiban meg is nyertük HFL bajnokságot. Tavaly ráadásul a magyar válogatott kerettagja is voltam, így játszhattam a tavalyi két meccsen.  A szezon végén kaptam egy lehetőséget Ukrajnából a Kijev Patriots csapatától is, így életemben először sikerült külföldön is megméretni magam. Idén a fővárosba költöztem és a Budapest Eagles (Div. I) és a Dunaújváros Gorillaz színeiben fogok játszani.


– Hogyan készülsz a szezonra?

Majdnem minden nap konditerembe járok és playbookot tanulok, valamint aréna kupákon indulunk régi csapattársaimmal, a Szeged Bats “színeiben” szereplünk. Ezek a tornák sokat segítenek a téli időszakban, amikor nagy pályán nem tudunk játszani és remek mókának is bizonyulnak.

– Mit gondolsz a HFL-ről, mire számítasz?

A HFL csapatok komoly játékosállománnyal rendelkeznek. A pályán mindenki erősebb és gyorsabb, mint az alsóbb osztályokban. De mi is azok vagyunk, így szoros és izgalmas mérkőzésekre számítok.

– Mit üzensz a dunaújvárosi szurkolóknak?

Óriási lehetőség, hogy itt játszhatok, 110%-ot bele fogok adni, hogy emelt fővel jöhessünk le a pályáról. Hajrá Gorillaz!

You May Also Like