BEMUTATKOZIK: MÉSZÁROS MÁRTON

A kölcsönben nálunk szereplő fiatal elkapó a sportág egyik legígéretesebb játékosa. Tavaly a Divízió II. legjobb támadójának választották a Budapest Eaglesben mutatott produkciója alapján, ráadásul a Gorillák bajnok csapatában is kiérdemelte ezt a címet.

Nem utolsó sorban a magyar válogatottban is pályára léphetett, ahol elsősorban visszahordóként számítottak rá. Agilitásához remek edzésmorál, igazi fanatizmus társul, nem kérdés, hogy fényes jövő áll előtte a rácsmezőkön.

Idén is meghatározó szerepet szánunk neki a DAK Acél Dunaújváros Gorillazban, ismerjük meg hát jobban:

– Mióta játszol, sportoltál-e korábban máshol?

2015 óta amerikaifocizom. A Budapest Eaglesben kezdtem játszani, és azóta is ott szerepelek elsősorban. Előtte 8 évig kézilabdáztam magas szinten.


– Hogyan kerültél hozzánk, hogy érzed magad Gorillaz mezben?

Az első évemben adódott a lehetőség, hogy játsszak a Gorilláknál is és természetesen ezt ki is használtam. Nem bántam meg, fantasztikus két szezonon vagyok túl a Divizió I-ben.

Nagyon szeretek a Dunaújvárosban játszani. Remek a hangulat mind az öltözőben, mind a pályán. Rengeteg tapasztalat van már itt a többség háta mögött, sokat lehet tőlük tanulni.

– Mi a legemlékezetesebb megmozdulásod a csapatban?

A legemlékezetesebb pillanat a Gorillazban talán a 2015-ös szezon Pannon Bowlban elkapott touchdownom (kattints a jelenetért), amivel szinte a végéig vezettünk.

– Mit vársz a március 25-én, a Dunaújvárosi Stadionban kezdődő Ratio Média Hungarian Football League-től?

A HFL jóval nagyobb falat lesz, mint a Divízió I. Sokkal keményebb csapatokkal, sokkal erősebb játékosokkal. Ha még az első évben nem is leszünk ott az élmezőnyben, de a 3-4. helyre odaérhetünk. De ehhez is még sokat kell dolgoznunk.

You May Also Like