BEMUTATKOZIK: LAMARCO CRAWFORD

Csapatunk idén két amerikai játékossal indul a Ratio Média Hungarian Football League küzdelmeiben. Ezúttal az elsősorban futó és elkapó posztra igazolt Lamarco “Dae-Dae” Crawfordot kérdeztük!

– Mutasd be magad pár szóban kérlek!

A nevem Lamarco Crawford. 10 éve focizom, ebből 6 évet a Kewaunee County iskolában játszottam. A posztjaim között megtalálható a futó, elkapó, kicker, punter, visszahordó, cornerback, de szélső linebacker és strong safety is voltam. A legutóbbi csapataim a WSFL bajnok Manitowoc Mariners és az NLFL Brown County BlackJacks voltak.

– Hogyan készülsz a szezonra?

A konditerem az alap, mindig próbálom feljebb tolni a határaimat. Minden edzésen ott kell lenni, soha nem lehet abbahagyni a munkát.

– Mit gondolsz a HFL-ről, mire számítasz?

Rengeteg különböző szintű csapat ellen játszottam már és ez segíthet a képességeimet fejleszteni. A HFL egy újabb lépcső számomra, hogy tanuljak.

Arra számítok, hogy folytatni tudom a fejlődést, mentálisan készen állok, hogy megosszam, amit már tudok és megtanulhassam amit még nem. Fizikálisan készen állok, hogy új testvéreimet ismét bajnoki címhez segítsem és keményen dolgozzak, hogy kiváló lehessek a játékban.

– Mik a legfőbb erősségeid, miben segíthetsz a leginkább?

Elsősorban az emberekkel kapcsolatosan tudok segíteni. Mindig meg tudom őket nevettetni és hallgatnak rám. Imádom az amerikai futballt és komolyan veszem a dolgomat. Mindig tudok fejlődni és ki tudom hozni magamból a legjobbat.

– Mit üzensz a dunaújvárosi szurkolóknak?

Nagyon izgatott vagyok, hogy a HFL része lehetek. Ígérem a legjobbat nyújtom majd és igyekszem példaértékűt felmutatni.

Isten, Család, Futball!

 

A válaszok eredetiben:

I prepare for the season by staying in the gym, always pushing myself to the limits. Attending every practice. I never stop working on me. 
 
I have played against many opponents that have played all levels of the sport and this will help me to progress my talents. This is my next step to learning.
 
I expect to braden my growth prosess, Mentally I am ready to share what I already know, also learn what I don’t know yet. Physically I am prepared to assist my brothers for another championship and work hard to master this game.
 
My best skills are my people skills. Always making people laugh and an ear to listen. I love this sport called football and take my position seriously. I can always be better and I have room to be the best I can be. 
 
To all my fans, i am excited to be apart of this football league. I promise to play the best i can and to be a great role model. 
 
God, Family, Football
 
Sincerely: Lamarco “Dae-Dae” Crawford

You May Also Like