Nálunk műhelymunka folyt

 

Mégpedig meglehetősen alapos. A Dunaferr DUE RENALPIN FC NB I.-es csapata igyekszik maximálisan kihasználni a bajnoki sorozat szünetét. Nagy a tét. Az idei ragyogó forma átmentése február 27-én hétfő estére. A spori nagyot fúj a sípjába és mi is kifújhatjuk a bennünk fölhalmozódott futsalos feszültséget. Folytatódik a bajnokság.

Addig is Schrancz Balázs pályaedző minden napra kieszelt valami olyan programot, amitől még a mi sokat látott csapatunknak is ketté állt a füle! Egy biztos, hogy nem sablonosak a késő esti (21.00-től pattog a labda! ) továbbképző foglalkozások.

 Bízunk benne, hogy Ti is gyúrtok az eseményre, hiszen az alapszakasz egyik komoly „bajkeverője”, a Göcsej csapata lesz a mieink ellenfele! Az eddigi fordulók már bebizonyították, hogy bár a mieink a harminc pontjukkal büszkén őrzik a tabella második helyét, de vendégeink – akik tizennyolc pontjukkal a nyolcadik helyen állnak – még nem tettek le a felsőházba kerülésről. Nyilván itt, a Dunaújváros Sportcsarnokban is mindent megtesznek céljuk érdekében!

Erre az eseményre külön is várunk egy komoly, szervezett csoportot: az ISD Dunaferr Zrt munkavállalóit. Ők a gyárban használt belépőjük felmutatásával ingyen tekinthetik meg a mérkőzést és egyúttal ajándékba kapnak egy szurkolói italt. És egy remek mérkőzést!

A többi szurkolónknak továbbra is szól a belépőjegyes, a szurkolói színekbe öltözötteknek szóló, valamint a szünetben lebonyolításra kerülő kapura lövő játékunk.

Hétfőn este 19.00 órakor tehát irány a Sportcsarnok!

 

You May Also Like