KIS CSAPAT – NAGY SIKEREK

Kellemes érzésekkel figyelhetjük a Dunaferr DUE RENALPIN FC legfiatalabb játékosainak a munkáját is. Ők alkotják az U15-ös gárdát, akiknek a szép teljesítményéről edzőjük: Pap István számolt be a CsakÚjváros.hu-nak.

A szakembert a munkájáról is faggattuk.

– Milyen feladatot tölt be az utánpótlás csapatok mellett?

– A két idősebb korosztály, az U17 és az U20-as csapatok technikai vezetője vagyok. A munkám javát a felkészülés és a mérkőzések előkészítése, szervezése teszi ki. Fontos, hogy a srácoknak és edzőjüknek lehetőleg csak a futsallal kelljen foglalkozniuk. Emellett az U15-ös korosztálynál a vezetőedzői szerepet is betöltöm.

futsal_u15

– Mutassa be az U15-ös csapatát!

– Nagyon jó „játékos-alapanyagnak” számítanak a fiatalok, és szuper közösséget alkotnak. Télen a Pest Megyei Futsal bajnokságban szerepelünk, az év másik részében pedig a Baracs színeiben a Fejér megyei nagypályás bajnokságban, ahol listavezetők vagyunk a fiúkkal.

Az egész évi edzéseink során is szívesen képezzük magunkat e teremsportnak megfelelően is. A szabadtéri időszakban is „belecsempésszük” a futsalelemeket a edzésbe, hiszen oda-vissza profitálhat a munkából két szakág!

– Mik voltak ebben a szezonban az eddigi legnagyobb futsal sikereik?

– Óriási sikert értünk el azzal, hogy a harmincöt csapatos mezőnyben a legjobb négy csapata közé jutottunk. A négyes döntő a február 25-én, szombaton, Kartalon kerül megrendezésre, ahová sikerre éhesen fogunk érkezni. Ezt a próbatételt nagyon elszántan várja az egész  csapat! Sajnos bajnoki mérkőzést hazai pályán, ezzel a korosztállyal nem játszunk, de egy torna megrendezését tervbe vettük, hogy itthon is megmutathassák magukat a srácok!

– Kik a legtehetségesebb játékosok?

– Ebből a remek közösségből név szerint senkit sem szeretnék kiemelni. Első pillanatban talán közhelynek tűnik pedig, csak azért használom csupa nagybetűvel írva és mondva a CSAPAT elnevezést, mert ez felel meg a valóságnak! A kapusunk, mezőnyjátékosaink, a kicsitől a nagyobbakig, így együtt megérdemlik ezt a kiemelést.

You May Also Like