INDUL MINDEN ELŐLRŐL

A hétfői DAB – UTE (2-3) jégkorongmérkőzés után csalódottan távozott csaknem ezer dunaújvárosi szurkoló a jégcsarnokból, mai érthető is, hiszen percekre volt a csapat a nagy lehetőségtől, hogy 3-1-re alakítsa az összecsapás állását.

Ehelyett azonban egy buta góllal kikaptunk, és ismét elölről lehet kezdeni a küzdelmet. A mérkőzés után azonban a CsakÚjváros stábja bekukkantott az öltözőkbe és utánajárt, hogy miként értékelik az érintettek a derbit. Íme:

Malkia Heikki (DAB):

Látszott a csapaton a fáradtság, és rövidebb volt a kispadunk, talán ennek is tudható be, hogy nem tudtunk frissen kezdeni, váltani az előző meccs után. Szerencsére a meccs felétől sikerült átvenni az irányítást, főleg a harmadik harmadban. Aztán ahogy jöttek a gólok, úgy tért vissza az önbizalom és úgy tért vissza a lábakba és a fejekbe az élet, az erő. Sajnos, három perccel a vége előtt volt egy kis kihagyás, nem figyeltünk eléggé. Ilyen apró dolgokon múlt ma a siker. Összesítésben 2-2 az állás, de nem vagyunk bajban! Természetesen mostantól minden energiánkat a következő mérkőzésre kell összpontosítani, ami igen nehéznek ígérkezik. A keddi napot lazábbra vesszük, nem fogunk csapatedzést tartani, mert azt gondoljuk, hogy kell egy kis erőgyűjtés, energiákat kell spórolnunk a következő mérkőzésre. Természetesen lesznek finomítások, elemzések, de komolyabb munkát nem fogunk végezni, próbálunk frissíteni.

duschek_david2

Duschek Dávid (DAB):

A játék képe a mai napon sokkal jobb volt, mint két napja, ugyanis szombaton minden mással foglalkoztunk: az ellenfelünkkel, a bírókkal, szinte magunkat verettük meg. Nagyon örülök, hogy abból a vereségből fel tudtunk állni. Kétszer nyertünk, kétszer kikaptunk, nincs még semmi veszve. A mai napon sikerült 0-2-ről visszajönni a meccsbe, de sajnos a végén egy buta hiba miatt kikaptunk, ami bosszantó, mert a hasonló lövéseket védeni szoktam. Szerdán ugyanezt a vonalat kell folytatnunk, mint a mai napon, magunkkal kell foglalkoznunk, mert akkor minden lehetséges, meg lehet verni az UTE-t.

14_09_17_Szilassy_Z,_NZ,_kispad_3

Szilassy Zoltán (UTE):

Sajnos, nem használtuk ki a lehetőségeinket, illetve azt, hogy fáradt volt a DAB. A harmadik harmadban 2-1-nél visszajött a meccsbe a hazai csapat, és egy igazi ki-ki mérkőzéssé vált a találkozó. Ennek ellenére úgy érzem, hogy megérdemelten nyertünk, és egyenlíteni tudtunk a négy győzelemig tartó párharcban. Most pedig egy mini, kétmeccses play-off következik!

cica

Gröschl Tamás (UTE):

Nagyon korán megszereztük a vezetést és ez kissé megnyugtatott minket. A harmadik harmadban ez csaknem megbosszulta magát. Kemény play-off meccset játszottunk, eddig talán ez volt a legtisztább, legkiegyensúlyozottabb és legjobb összecsapás. A végére igazán kiélezetté vált a küzdelem. Talán kissé szerencsés gól volt a harmadik találatunk, de a legfontosabb, hogy tudtunk nyerni és újra egalizálni, ami új erőt és lendületet adhat a folytatásra.

You May Also Like