BEMUTATKOZIK: KRASZNAI BALÁZS

Ezúttal egy újonnan igazolt játékos mutatkozik be. Balázs sokáig volt a Békéscsaba Raptors irányítója, talán a legerősebb karral rendelkezik a hazai mezőnyben. Tavaly pedig elkapóként szerepelt Nyíregyházán.


Érkezésével irányító poszton két rutinos játékos is bevethető lesz a szezonban, illetve az elkapósor is tovább erősödött általa egy nagy méretű, kiváló kezű játékossal. Korábban számos fontos csatát játszottunk egymás ellen, örömünkre szolgál, hogy idén minket erősít a kiváló játékos.


– Mutasd be magad pár szóban kérlek!

Krasznai Balázsnak hívnak, 8 évvel ezelőtt kezdtem el játszani a Békéscsaba Raptors színeiben, mint irányító. Itt 5 évet játszottam, ezalatt két ezüstöt és egy bronz érmet szereztünk a csapattal a divízió II-ben és a divízió I-ben. Megfordultam még a Jászberény Wolverines (DivII) és a Nyíregyháza Tigers (HFL)   csapataiban is az elmúlt két évben. Irányító, elkapó és longsnapper pozícióban játszottam.

– Hogyan készülsz a szezonra?

Konditermi, otthoni edzésekkel és aréna kupákon szoktunk részt venni régi ismerősökkel, csapattársakkal. A most januárban rendezett Hajdúszoboszlói aréna kupát sikerült is megnyernünk 🙂 Ezen kívül természetesen a playbookot tanulom.

– Mit gondolsz a HFL-ről, mire számítasz?

A HFL egy teljesen másik szint, a csapatok felkészültek, erősek, gyorsak. Hogy teljes szívvel helyt tudj állni, neked is készen kell lenned a kihívásra. Szoros meccseket várok!

– Mik a legfőbb erősségeid, miben segíthetsz a leginkább?

Szívvel játszom, szerintem ez egy fontos erőt képvisel. Remélem, hogy irányítóként pontos passzaimmal tudom majd segíteni a csapatot.

– Mit üzensz a dunaújvárosi szurkolóknak?

Nagyon örülök, hogy itt lehetek köztetek és ígérem, hogy mindent meg fogok tenni annak érdekében hogy minden meccs után győztesként vonulhassunk le a pályáról.

You May Also Like