BEMUTATKOZIK: MADARÁSZ ATTILA

Csapatunk meghatározó linebackerét kérdeztük a csapat előtt álló szezonról. Attila egyaránt jeleskedik a kemény szerelések és a labdaszerzések terén, így talán a legsokoldalúbb védő a keretben.


– Mióta vagy a Gorillaz tagja?

2009 decemberében mentem el az első edzésre Hegedüs Dani barátommal. Hallottuk, hogy van ilyen sport a városban, kicsit utána néztünk, azonnal magával ragadott az amerikai foci, valamint ingyenes kondibérlet is jár mellé, gondoltuk: “ez nekünk való lesz”.


– Sokáig kerested az igazi posztodat, milyen utat jártál be ezen a téren?

Mivel korábban vízilabdáztam, valamint kosárlabdáztam is, így nem voltam ügyetlen, ha felém szállt a tojáslabda, ezért kezdetnek elkapó lett belőlem. Majd később tightend, defensive end, valamint szélső linebacker is voltam, de Grátz Vilmos végül belső linebackert faragott belőlem. De a sor itt még nem ér véget, mert a csapat longsnappere is én vagyok.

– Mire emlékszel vissza a legszívesebben a Gorillazos pályafutásod alatt?

A 2016-os Divízió I. döntőjében engem választottak a mérkőzés legértékesebb játékosának. Ez sok mindenért kárpótolt, mivel szinte az egész szezont ki kellett hagynom kartörés miatt, csak az utolsó meccsekre tudtam beállni. Nagy becsben őrzöm azóta is az MVP trófeát.

– Mit vársz a Ratio Média Hungarian Football League meccsektől?

Ez teljesen más szint, mint a Div.1., sokkal keményebbek és összeszedettebbek a csapatok. Itt már nem lehet hibákat elkövetni, mert az akár a mérkőzésbe is kerülhet. Szeretnék bekerülni a rájátszásba, és ha összeszedetten, megfontoltan játszunk, akkor ez akár meg is valósulhat. Én is azok közé tartozom akik már kipróbálhatták magukat korábban ezen a szinten, más dimenzió, fel kell nőnünk a feladathoz.
– Van olyan vicces momentum, amire szívesen emlékszel vissza?

Utólag visszagondolva, talán életem első interceptionje. Mindenki örült, én is nagyon boldog voltam, majd amikor lejöttünk a pályáról az edzőnk – Grátz Vili – oda jött hozzám, és így dicsért meg: “Szép munka, de az nem a te zónád volt.”

You May Also Like