Farsangi gólözön Dunaújvárosban – hatodszorra!

Ha február, akkor focifarsang Dunaújvárosban! Túljelentkezés és végül remek 10 csapat a rajtvonalnál. Így jellemezhetnénk a február 11-én, szombaton Dunaújvárosban, az Arany János Iskola tornacsarnokában megrendezett teremtornát.

kispálya winner

A csoportmérkőzéseket követően már a legjobb nyolc gárda az egyenes kieséses szakaszban harcolhatta ki az elődöntőbe kerülést. A Final Fourba jutott csapatok magabiztosan nyerték meg a találkozóikat, a Rozé fröccs például hét góllal terhelte meg ellenfele hálóját. A döntőbe jutásért lejátszott meccsek nagy izgalmakat hoztak és végül a bronzmérkőzés tekintetében Kemi-Ker Mirage–Steelworkers, az aranymérkőzés szempontjából, Rozé Fröccs–SZP-Asztalos XXL M.M.I. párosítás alakult ki. A harmadik helyet végül a Kemi-Ker Mirage szerezte meg, 2-1-es győzelmet aratva. A döntőben pedig felváltva estek a gólok, ám azonos elosztásban, így 2-2-es döntetlen lett a végeredmény. Jöhettek a büntetők, ahol a Rozé Fröccs játékosai mellé állt Fortuna és 3-2 arányban ők kerültek ki győztesen a párharcból.
A nap folyamán a résztvevők összességében több mint 8 óra tiszta játékidő alatt 97 góllal és rengeteg élménnyel ajándékozták meg a kilátogatókat. Jövőre pedig újra Farsangi focitorna – újra Dunaújvárosban!

Petrás Gábor, a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség Főtitkára a Csakujvaros.hu-nak elmondta:
– Elértük célunkat, hiszen 10 csapatot, több mint 100 amatőr sportolót mozgattunk meg szombaton, a Farsang kupán. A szövetség egyértelmű célja, hogy minden alkalmat megragadjon, hogy szervezett formában sportolni hívja a dunaújvárosi és környékbeli amatőr sportolókat. A mai korban egyik nagy „ellenfelünk” a virtuális világ, ezért fontos számunkra, hogy teret és lehetőséget biztosítsunk a fiatalok számára, hogy a számítógépek és az internet elől kiszakítsuk őket és szervezett formában versenyeztetést biztosítsunk nekik. Természetesen a legjobbak teljesítményét a nap végén elismerjük, mint ahogyan tettük ezt szombaton Dunaújvárosban az Arany János Iskolában is, ahol remek mérkőzéseket, szebbnél szebb cseleket, védéseket láthattunk az amatőr sportolóktól. A szövetség nevében köszönjük a részvételt és ígérjük, hogy minél több eseményt fogunk szervezni a helyi sportolók részére.

VI. FARSANG KUPA – A FOCISTA ÉN VAGYOK
VÉGEREDMÉNY
1. HELY ROZÉ FRÖCCS
2. HELY SZP ASZTALOS XXL M.M.I.
3. HELY KEMI KER MIRAGE
KÜLÖN DÍJAZOTTAK – A legjobb…
JÁTÉKOS BARTÓK S. BARNABÁS (ROZÉ FRÖCCS)
KAPUS KATONA MILÁN (SZP ASZTALOS XXL M.M.I.)
GÓLKIRÁLY OROSZI KRISZTIÁN (ROZÉ FRÖCCS)

A DLSZ következő rendezvénye a III. Nemzeti Kupa lesz, 2017. március 15.-én, szerdán a Dunaújváros Sportcsarnokban.

You May Also Like