Szép győzelem

MAC Budapest C – Angels NJSE   1:10 (0:3, 1:5, 0:2)

Idegenben játszottak az Angyalok az elmúlt hétvégén vasárnap délután a Kisstadionban, de megérte felutazni, mert igazán jó teljesítményt nyújtottak. Az Angels góllövői: Herku Mónika (4), Kováts Andrea (2), Bíró Andrea (1), Pinkó Viktória (1), Takács Cyntia (1) és Zsolnai Viktória (1) voltak.

berenyi-norbert

Berényi Norbert, vezetőedző röviden összegezte a mérkőzést: „Nagyon szép győzelmet hozott ez a meccs, kiemelkedően ponterősen játszott az első sor, de a többiek is hozzá tudtak tenni a gólgyártáshoz. Külön öröm, hogy mindenkinek tudtunk játéklehetőséget biztosítani.”

Herku Mónika_Sz

Herku Mónika, csapatkapitány, center véleménye: „Ezen a meccsen támadásban domináltunk, mi alakítottuk a helyzeteket, próbáltunk ésszel lőni, volt kapu előtti passzváltós és persze „betunkolós” gól is. Hozzá kell tenni, hogy az első harmadban a csapatunk kényelmesen állt hozzá a másik félhez, ezért volt jó és hasznos, hogy az edzők a szünetben felhívták a figyelmünket, arra, hogy a saját játékunkat, ütemünket kell játszani.”

Kováts Andrea_Sz

Kováts Andrea, csatár: „Belülről nagyon jó meccs volt, de talán több gólt is lőhettünk volna. Az első harmadhoz sajnos lazán álltunk hozzá, így igazán a második harmad volt a legjobb, ekkor teljesen birtokolni tudtuk a támadó harmadot. A soromban lévő csapattársaimmal sikerült jól összejátszani és a hátvédekkel együtt dolgozva gólokra váltottuk a lövéseket.”

DSC_0939_K

DSC_0953_K

 

 

 

You May Also Like