Bemutatkozik a Gorillaz – Victor Allen Williams Jr.

Sorozatunk második részében a tavalyi bajnokcsapat kiemelkedő cornerbackjét, a Gorillák első amerikai légiósát kérdeztük! Victor, alias “Batman” már nagyon várja, hogy újra az újvárosiak mezében szerepelhessen, március elején érkezik meg hozzánk.

– Mutatkozz be kérlek a dunaújvárosi szurkolóknak!

Victor Allen Williams Jr. vagyok, 6 éves korom óta játszom. Az elsődleges pozícióm a cornerback, de egyéb defensive backet, elkapót, futót és akár irányítót is játszom.


– Hová jártál iskolába, melyek a legutóbbi eredményeid?

A Wauwatosa East nevű iskolába jártam, tavaly a Budapest Eagles csapattal a Divízió II-ben, a Dunaújváros Gorillaz játékosaival pedig a Divízió I-ben lettem bajnok. Ezen kívül a Manitowoc Mariners csapatával WSFL bajnok, a Southern Lake Blue Devils-el nemzeti bajnok lettem.

– Hogyan készülsz a bajnokságra?

Keményen edzek a konditeremben és mentálisan is készen fogok állni a szezonra. Régebbi felvételeket elemzek a leendő ellenfeleinkről, és amikor már megy a szezon bezárkózom a szobámba és még többet elemzem őket. A legjobb tudásom szerint akarom lenullázni az összes elkapót, futót és irányítót aki szembe jön.


– Mit gondolsz a Hungarian Football League-ről?

A gyerekligáktól kezdve játszottam félprofi ligákban is, így sok szintjét ismerem az amerikai focinak. A HFL a legjobbak csatája lesz, így nekem is a legjobbat kell nyújtanom. Egy csapatot sem veszek félvállról, de minket sem lehet majd könnyen elintézni, mivel minden meccset meg akarunk nyerni.

– Mit érzel a legfőbb erősségednek, miben tudsz a legtöbbet segíteni a csapatnak?

A legjobb abban vagyok, hogy építsem a morált és mosolyt csaljak az emberek arcára. Azt szokták mondani én vagyok az egyik legjobb CB, de még tudok fejlődni.

– Végezetül mit üzensz a szurkolóknak?

A szurkolóknak azt üzenem, hamarosan visszajövök és megígérem nekik és a városuknak, hogy mindent beleadok, amim van. Segíteni akarok még egy bajnokságot nyerni a városnak és a fiúk és lányok számára még élvezetesebbé tenni az amerikai futballt. Szóval hozzátok a meccsekre a barátaitokat, a családotokat és a gyerekeiteket és nézzétek meg mit tudunk!

– Köszönjük a válaszokat, jó felkészülést és sok sikert a szezonban!


Victor’s answers in English:

– Introduce yourself please!

My name is Victor Allen Williams Jr and I’ve been playing football since I was 6 years old. My primary position is CB but I can play DB, WR, QB RB.

– What are your latest results in our sport?

The school I went to was Wauwatosa East and the latest teams I played for. Budapest Eagles division 2 champions Dunaújhváros Gorillaz division 1 champions.  Manitowoc Mariners WSFL champions, and Southern Lake Blue Devils National Champions.

– Who you prepare for the championship?

The way I prepare for the season is by hitting the gym and mentally getting ready for a season. I study old films on the teams we will face and once season starts I lock myself in the room and watch film on the team we will face every game. I will break down every wr, rb, & QB just so I can be at my best when we face off.

– What do you think about the Hungarian Football League?

I played different levels to semi pro football to minor league. The HFL will be a battle of the best so I must stay on my best. I don’t take any team lightly but no team should take us lightly, because we want to win it all.

– How can you help the team at the best?

I’m the best at building moral and putting smiles on people faces. People would say I’m one of the best CB but I always can improve on that.

– Please send a few words for our fans!

To the fans I’m coming back and I promise to give you and your city everything I have in me. To help being a another championship to your city and to make American football entertaining for you guys & girls. So come bring your friends family kids and watch us play

– Thanks for you answers, we wish you a great season!

gorillaz.hu

You May Also Like