A NYÍRGYULAJ ÉRKEZIK

Izgalmas, nagy csata várható a hétfő esti, NB I-es férfi futsal bajnoki mérkőzésen, amelyen a Dunaújváros Sportcsarnokban a Dunaferr DUE Renalpin FC fogadja a Nyírgyulaj gárdáját.

A bajnokság 14. fordulójában már egy mérkőzést lejátszottak, mégpedig óriási meglepetésre a Haladás a saját otthonában tudta legyőzni az MVFC Berettyóújfalu gárdáját (4-1-re), így nagy esély nyílt Klacsák Bencéék előtt, hogy újra a tabella második helyét foglalhassák el.

0000000470

Ugyanakkor nem mehetünk biztosra, hiszen ellenfelünk, a Nyírgyulaj tavaly többször is megtréfálta csapatunkat, egyfajta mumusunkká léptek elő. Legutóbb, egy szikrázó és izgalmas mérkőzésen 3-3-as döntetlent harcoltak ki ellenünk a nyírbátori sportcsarnokban. A korábbi találkozókon is többször törtek már borsot az orrunk alá. Az elmúlt fordulóban az egyre jobb formát hozó FTC-t fogadták és egy gólban gazdag 5-5- ös végeredménnyel zárták a mérkőzésüket. A Nyírgyulaj jelenleg a bajnoki tabella hatodik helyén áll, és feltett szándékuk a felsőházba kerülés.

A Dunaferr a téli szünetet a bajnoki dobogó harmadik helyén töltötte. A téli felkészülést követően az első mérkőzését a bajnok Rába ETO ellen vívtuk meg és tartalékos csapattal végül vereséget szenvedtünk az Audi Arénában.

A hétfői mérkőzésen azonban ismét nagy lehetőség adódik együttesünk előtt. Egy hazai győzelemmel feljönnénk a második helyre, és kedvező eredmények esetén akár megléphetnénk az üldözők elől is, hiszen a negyedik helyen álló Veszprém, az ötödik helyezett Aramis SE-vel játszik.

Aki tehát megteheti, vegye az irányt a csarnok felé a 19 órakor kezdődő összecsapásra, és hajtsa futsalosainkat a győzelembe!

You May Also Like