DARTS BAJNOKSÁGOT SZERVEZNEK

Megint megmozdul a DDC, azaz a Dunaújvárosi Darts Club!

Március 18-án az MMK-ban országos nyílt darts versenyt szerveznek. A tervek szerint előre láthatólag 80-100 fővel vágnának neki a reggel 9-kor kezdődő versenynek, ahová előnevezéssel lehet jelentkezni a dujvdarts@freemail.hu oldalon, illetve a DDC facebook oldalán.

A klub két éve alakult és ez a verseny már a harmadik lesz, amelyet önmaguk szerveznek. Azóta a kitartó játékosok közül többen komoly csapatokban versenyeznek hétről hétre, és szép sikereket érnek el. Lapunknak Körmendi Mihály számolt be a terveikről.

DDC_Darts

– Reményeink szerint tizenkét táblán zajlanak majd a küzdelmek, bár még csak hat tábla áll rendelkezésünkre. Szívesen fogadunk bármilyen segítséget és támogatást, hogy emelni tudjuk a színvonalat. A versenyen bárki részt vehet, nem szükséges semmilyen feltételnek megfelelni. A fő ág mellett indítunk vigaszági küzdelmeket is, ennek a Lúzer Kupa elnevezést adtuk. Emellett díjat kap a legjobb férfi, női és tizennyolc év alatti induló, valamint a legmagasabb kiszállót dobó játékos is.

A verseny ideje alatt az MMK kávézója nyitva tart és főtt ételt is biztosít igény szerint, valamint frissítőket minden mennyiségben. Érdemes tehát ellátogatni az MMK-ba és megismerni ezt a kocsmasportból kinövő játékot!

You May Also Like