ÉVZÁRÓKÉNT A HALADÁS ÉRKEZIK

Hétfőn este 18 órától a RENALPIN FC -SWIETELSKY HALADÁS VSE mérkőzésre kerül sor a Dunaújváros Sportcsarnokban. Ez az év utolsó tétmérkőzése lesz.

A Haladásról érdemes tudnunk, hogy az előző fordulóban számukra nagyon fontos idegenbeli győzelmet arattak a szintén rapszódikus Fradi ellen (5-1), míg a mieink az Aramis otthonában értek el 4-4-es döntetlent. A vasi alakulat eddig három győzelmet, kettő döntetlent és hat vereséget ért el, s ezzel a hetedik helyen szerénykednek. A gólkülönbségük negatív, hiszen harmincnyolcat lőttek és negyvenhárom gólt kaptak.

futsalcsapat-2016-osz

Sajnos, Fehér Zsolt által dirigált csapatunk az őszi sorozatában minden ellenfeléből szerencsésen kihozta a legjobbat. Érthető, hiszen a tavalyi ezüstérmest és a hazai bajnokság legjobb magyarokból álló csapatával játszani egy igazán jó erőfelmérés mindenki számára.

Az eddigi teljesítményünk: hat győzelemből, három döntetlenből, és két vereségből áll. Az ötvenöt rúgott gólunkkal szemben negyvenkettőt kaptunk és az összegyűjtött huszonegy pontunk a negyedik helyre elég.

hali

A fentiek miatt valószínű, hogy ez a meccs nem egy karácsonyi gálamérkőzés lesz, de a  Dunaferr DUE RENALPIN  FC dominanciájához nem férhet kétség.

A csapat vezetői a mérkőzésre a szurkolókat a korábbi hagyományok szerint várják. A csapat színeibe (piros-fehérbe) öltözők között a csapat egyik támogatója a Diabló Pizzéria egyik specialitását sorsolják ki. Hasonló finomságot nyerhet  a szünetben a kapura lövő versenyben a legeredményesebben szereplő gólvágó is.

És még egy nagyon fontos nyeremény lehetőség: a mérkőzésekre rendszeresen kilátogatók és a belépőjegyeiket megőrzők között az alapszakasz utolsó hazai mérkőzésén egy kétszemélyes görögországi utazást fognak kisorsolni a Neckermann Viszonteladó Utazási Iroda az AGE Travel  Dunaújváros, Vasmű út 39. Fszt. (Csillagház) támogatásával.  

Élvezze ki tehát az év utolsó hazai rendezésű NB I.-es futsal mérkőzését!

You May Also Like