A KISPÁLYÁS FOCI JELES JUBILEUMA VOLT

Tizedik alkalommal rendezte meg a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség, a ZEUS Old Boys Kupát, december 17-én, szombaton. A helyszín ezúttal is a Dunaújváros Sportcsarnok volt.

Remek mérkőzéseknek és nagyszerű játékosoknak ezúttal sem maradt híján azok, akik kilátogatott az eseményre. A pályára lépő 12 csapatban több egykori NB I-es és NB II-es labdarúgót lehetett felfedezni, de még régebbi válogatott játékos is cipőt húzott ezen a remek sportnapon.

oldboyskupa_2016-8

A küzdelmek a csoportmérkőzésekkel kezdődtek, amelyek során rendeződtek az erőviszonyok és kialakult a legjobb nyolc csapat, illetve a Corso Vigaszág mezőnye. A kieséses szakaszban izgalmas találkozókon váltották meg a négy közé a „jegyet” a csapatok, ahol aztán az elődöntők nagy csatái, már a bronz és az arany mérkőzés párosítását voltak hivatottak kijelölni. Az egész nap remekül teljesítő Kemi-Ker Mirage csapata végül magabiztosan szerezte meg a győzelmet a Gárdony VSC ellenében, míg a bronzérem a Fejó-Therm Kft játékosainak a nyakába került, miután a torna végére kissé elfáradó Örki-Papa Kft együttesénél jobbnak bizonyultak.

A remek hangulatú tornán elhunyt csapattársukról Dinya Gáborról is megemlékeztek és fáradtan, de jóleső érzésekkel ünnepi hangulatban zárták ezt a nagyszerű napot a résztvevők.

oldboyskupa_2016-13

 

X. ZEUS OLD BOYS KUPA “JUBILEUM”
VÉGEREDMÉNYE
1. HELYEZETT  KEMI-KER MIRAGE
2. HELYEZETT  GÁRDONY VSC
3. HELYEZETT  FEJÓ THERM KFT
4. HELYEZETT  ÖRKI PAPA KFT
CORSO KUPA – VIGASZÁG
1. HELYEZETT  MACSŐ
KÜLÖN DÍJAZOTTAK
JÁTÉKOS  PÁNCZÉL KRISZTIÁN (GÁRDONY VSC)
KAPUS  BÖZÖDI SÁNDOR (FEJÓ THERM KFT)
GÓLKIRÁLY  BARICS PÉTER (FEJÓ THERM KFT)
SENIOR  FAZEKAS LÁSZLÓ 65 ÉV (HALOM TRUCK KFT)
DÖNTŐ JÁTÉKOS  BERÉNYI PÉTER (MIRAGE KEMI KER KFT.)
FAIR PLAY  ARTH IMRE

Kalácska András, a DLSZ elnöke értékelte a torna után a látottakat:

– Nagyszerű és sikeres rendezvényen vagyunk túl, hiszen 12 csapat, közel 150 játékos vett részt a 35 év felettiek amatőr tornáján, szombaton a Dunaújváros Sportcsarnokban. Sportszerű, de kemény összecsapásokat láthattunk. A szövetség nevében köszönöm, hogy Baracsról, Székesfehérvárról, Tatabányáról, Szekszárdról, Gárdonyból és Dunaújvárosból is eljöttek, hogy megmutassák tudásukat a jubileumi X. Zeus Old Boys Kupán. Külön gratulálok a helyezést elért csapatoknak és külön a díjazottaknak, Úgy gondolom, hogy a januári Carissa Kupát nagyszerűen vezette fel a rendezvény. Mindenkinek Áldott Békés Karácsonyi Ünnepeket és Sikerekben Gazdag Új Évet kívánok! 

 

You May Also Like