ZEUS OLD BOYS KUPA – TIZEDSZER!

Tíz év, 120 csapat, 300 mérkőzés, 5400 perc, 90 óra, közel négy nap tiszta játékidő – ezt teljesítettük eddig és idén tovább kívánjuk javítani a statisztikákat! 2016. december 17-én, szombaton, a Dunaújváros Sportcsarnokban a 35 év feletti amatőr kispályás labdarúgók ismét pályára lépnek, hogy visszatérjenek, ha csak egy napra is a legendás idők.

A DLSZ elnöke, Petrás Gábor elmondta:

adok-egy-labdat-2013_10

– Egy évtizede indítottuk útjára a 35 év felettiek kispályás labdarúgó kupáját, hogy a Karácsony előtti hétvégén az örökifjú „veteránokat” újra a pályára hívjuk. Tervünk az volt, hogy találkozzanak egykori csapattársak, barátok, ismerősök és egy pár szót váltsanak az újbóli találkozás során.

Célunkat nemcsak elértük, hanem messze túlszárnyaltuk, hiszen már nem csak egy baráti rendezvény, hanem presztízs torna, a ZEUS Old Boys Kupa. Olyan egykori kiválóságok léptek már pályára Dunaújvárosban a ZEUS Kupán, mint Búzás Attila, Salamon Miklós, Jenei Ottó, Baranyai Pál, Bobory Balázs, Szalai Tamás, Jávor István, Ruppert Gábor, Freppán György, Sztanó Miklós, Bárányos Zsolt, Král László, Boldóczki Sándor, Miskovicz Bálint, Sowunmi Thomas csak, hogy néhány kiváló játékost említsünk. 

A csütörtöki technikai megbeszélést és a sorsolást követően elkészült a menetrend is, ahol a gárdákat három (négycsapatos) csoportba osztották. A csoportokból az első két helyezett, valamint a két legjobb csoport-harmadik jut be a legjobb 8 csapat közé, vagyis az egyenes kieséses szakaszba. Azok az alakulatok, akik nem jutnak tovább, azok pedig a Corso vigaszágon folytathatják a küzdelmet. A csoportmérkőzések december 17-én reggel fél kilenckor kezdődnek a Dunaújváros Sportcsarnokban, az egyenes kieséses szakasz pedig délután négy órától, este 18 óráig tart. Az este csúcspontja a bronzmérkőzés és utána az aranymérkőzés, majd az azt követő díjkiosztó lesz.

A Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség az első három helyezett együttest oklevéllel, éremmel, kupával és pezsgővel díjazza, valamint a legjobb játékost, kapust, gólkirályt és a legidősebb játékost külön elismerésben részesíti.

A karácsony előtti utolsó szombat tehát legyen a focié! December 17-én, a Dunaújváros Sportcsarnokban, ünnepi hangulatban nézzük meg az év utolsó góljait!

You May Also Like