NEHÉZ SZÜLÉS VOLT

A pénteken 2-1-re megnyert Fehérvári Titánok elleni jégkorongmérkőzést követően Gilbert Lee-val beszélgettünk és értékeltük a látottakat.

– Gratulálunk a győzelemhez, de nehéz szülés volt.

– Igen, gyengén kezdtünk az első harmadban, nem tudtuk kiszolgálni a közönséget sem, de utána felébredtünk és a második és harmadik harmadban megvoltak a lehetőségeink, és ugyan szenvedtünk az első gólig, de amint azt belőttük, magabiztosabbak lettek a srácok, és ami a legfontosabb, megvan a három pont.

Fotó: Mudra László - http://www.mudralaszlo.hu
Fotó: Mudra László – http://www.mudralaszlo.hu

– Ennyire fáradtan érkezett haza a csapat Erdélyből?

– Nem gondolnám, hogy ez volt a gond. Inkább nem koncentráltunk eléggé, könnyebb meccsnek képzeltük el a mait, és elég sok hibát követtünk el. A második és a harmadik harmadban már azt az arcunkat mutattuk, ami jellemző ránk, ezért is tudtunk nyerni.

– Az ellenfél edzője: Kóger István azt nyilatkozta, hogy nagyképűen játszottunk.

– Kicsit túlzott volt a magabiztosságunk, de nem gondolnám nagyképűségnek. Az ellenfél edzője is elismerheti, hogy ennél jobb csapat vagyunk, mint ahogyan játszottunk. Ezt mutatja a lövésstatisztika is: 62-28, azért így is fölényben voltunk, végig uraltuk a mérkőzést. Sajnos, ma nem mentek be az apró helyzetek, de mint mondtam a legfontosabb a megszerzett három pont. Emellett ki kell emelnünk a kapusukat is, aki hatvan lövést hárított, igazán szenzációs formában volt, jár a gratuláció neki.

img_20161209_190526a

– Hétfőn Miskolcra utazunk.

– Készülünk arra a meccsre, már vasárnaptól. Visszatérve még egy mondat erejéig: nagyon fontos, hogy ma nem igazán ment a játék, de a jó csapatok ezeket a meccseket is a maguk javára tudják fordítani, és ez egy nagy fegyvertény, hogy nem ment a játék, de itthon tudtuk tartani a három bajnoki pontot.

A felkészülésünkben nem lesz különlegesség, igazából minden meccsre ugyanúgy készülünk. A taktikai elemek kezdenek összeállni, az apróságokat még csiszolnunk kell. Megpróbálunk egy jó meccset játszani. Úgy gondolom, hogy ugyanolyan játékra vagyunk képesek idegenben is, mint itthon.

– Mindenki egészséges?

– Néhányan kaptak kisebb ütéseket, előfordulhatnak kisebb zúzódások, de egyelőre igen.

You May Also Like