MAXIMÁLIS ERŐBEDOBÁS KELL

A hétvégén a kezdeti megingást követően magabiztosan hozta a győzelmet és a három pontot a Dunaferr SE férfiröplabda csapata a Szolnok ellen (3-1). Pár nappal később, hideg fejjel értékeltük a látottakat Tomanóczy Tibor, vezetőedzővel.

– Nagyon boldog voltam, hogy 3-1-re tudtunk nyerni, mert ugyan néhány csapatnál többször nyertünk már, ám mert sokszor csak 3-2-re, és ezért csak egy pont jár, így a pontjaink száma ezért mégis kevesebb. Tehát nem csak a győzelemnek, hanem az arányának is rendkívül örültem.

– Miért volt ez a siker ezen túl nagy fegyvertény?

– Azért, mert végre csapatként küzdöttünk, és az első szettet leszámítva végig jól játszottunk és a végjátékot is bírtuk, mind erővel, mind fejben. A harmadik és a negyedik játszmában is két ponttal nyertünk, ez pedig bizonyítja, hogy mindvégig képesek voltak a fiúk koncentrálni.

– De azért a felkészülés nem volt akadálymentes.

– Igen, egész héten sok betegünk volt, szinte egyszer sem tudtunk egyszerre az egész csapattal gyakorolni. Ezért is roppant értékes ez a győzelem.

toma

– Kinek a játékával voltál elégedett?

– Mindenképpen ki kell emelnem Gebhardt Áron, Bohnicsek Szilveszter, Hatvany Zsolt és Stefanovics Krisztián játékát, akik remek formában játszottak.

– A hétvégén viszont dupla forduló lesz…

– Megyünk a MAFC-hoz Budapestre és érkezik a Kecskemét. Az ideális a hat pont begyűjtése lenne, de mint tudjuk ez nem lesz egyszerű feladat. A MAFC ellen a hazaiak az esélyesebbek, és ez a meccs azért is különleges, mert ők mindig rangadóként tekintenek az ellenünk vívandó meccsekre. Itthon ugyan legyőztük őket, de most fűti a fővárosiakat a visszavágás lehetősége. Ugyanez a helyzet, csak fordítva a kecskemétiekkel szemben. Ott kikaptunk, de most itthon szeretnénk revansot venni. Az biztos, hogy a győzelmekhez maximális erőbedobás és teljesítmény kell, és az is biztos, hogy nagy csaták várhatóak!

You May Also Like