Floorball Magyar Kupa az Egyetemen

Ismét megméretik magukat a DF DSE floorball csapatának tagjai. Az apropót ez esetben a Magyar Kupa második fordulója adja vasárnap, ahol a spártaiak az OB I-es Neumann Wombats gárdáját látják vendégül a Dunaújvárosi Egyetem Campus Arénájában.

Az OB I-et is megjárt alakulat tavaly a floorballer.hu OB III-ban indult el, melyet az első szezonban meg is nyert. Idén az előző idényhez hasonlóan ismét a harmadik vonalban vitézkednek a srácok, emellett pedig a Magyar Kupában igyekeznek minél jobb eredményt elérni.

A Kupa első körében a Soproni Ászok csapata látogatott Dunaújvárosba, melynek eredményeképp a végig küzdős, hajtós mérkőzésen végül a hazaiak örülhettek, hiszen 10-1 arányban mattolták ellenfelüket és jutottak a második körbe, ahol a jelenleg az OB I 8. helyén álló Wombats várja őket.

A buzdításra nagy szüksége lesz a fiúknak, akik vasárnap délután 17 órától várnak minden érdeklődőt az egyetem A épületében található arénában.

Az izgalmas Magyar Kupa mérkőzést követően sem lesz sok idő pihenésre, hiszen 26-án már indul a csapat Érdre, ahol a floorballer.hu OB III következő fordulójában lép pályára. A bajnokság kuparendszerben zajlik, minden hónapban más városban rendeznek fordulót és a szezon leforgása alatt mindegyik csapat találkozik az összes ellenféllel.

A mieink bizakodva kelhetnek majd útra jövő héten, hiszen a szeptemberi dunaújvárosi fordulóban két győzelemmel kezdtek. Először az Origo Mohicans gárdáját győzték le 11-5-re, majd a Soproni Ászok csapata ellen diadalmaskodtak, 8-3 arányában.

A következő fordulót Budapesten rendezték október végén. Itt az SZTE EHÖK SE csapatát győzték le nagy küzdelemben 7-5-re, majd a Fekete Ló Ajka csapatán gázoltak át – a mérkőzés végén 15-3-at mutatott az eredményjelző.

A fentiek fényében nem meglepő, hogy az újvárosi alakulat vezeti a pontvadászatot, összesen 8 ponttal.

Bízzunk a további sikeres folytatásban, vasárnap pedig irány az egyetem, szurkoljunk együtt a fiainknak hazai pályán!

You May Also Like