ÉRTÉK-ÖLŐ II. – HIBÁTLAN HÉTVÉGE

Szinte minden sportcsapatunk szerepelt a hétvégén, és ami még jelentősebb és nagy öröm, hogy hibátlan mérleggel zártuk az összecsapásokat.Fussunk is át gyorsan az eredményeken, ahogyan csapataink tették ezt, az ellenfeleikkel.

 Kézilabda

kar_a_vegeert

Esélyeshez méltó játékkal és magabiztossággal lépett pályára Kisvárdán a Zovko csapat és végre azt a játékot nyújtotta, amely elvárható egy EHF Kupa-győztes csapattól. Tulajdonképpen már az első félidőben eldöntötték a bajnoki pontos sorsát Kovács Annáék, s így továbbra is a harmadik helyen állnak a tabellán.

 Kisvárda Master Good SE – DKKA 28-37 (13-20)

DKKA. Oguntoye – Dávid-Azari, Kovács 8, Szalai 7, Cifra 3, Micijevic 4, Rácz-Vince 7. Csere: Csapó (kapus), Takács 1, Klujber 3, Karnik 1, Hornyák, Termány 1, Molnár 2, Nick, Gindeli. Vezetőedző: Zdravko Zovko.

Vízilabda

Szentesre látogatott a dunaújvárosi női vízilabda egylet, hogy ugyancsak esélyesként kiharcolja a továbbjutást a Magyar Kupában. Nos, ez szerencsére nem okozott gondot, hiszen előbb az egrieket sikerült könnyedén legyőzni, majd a házigazda és fordulórendező hazaiakat is két vállra fektették Garda Krisztáék. Ezzel – a kiírás értelmében – csoportelsőként végeztek és várhatják a lányok a sorsolást.

DUE-Maarsk Graphics – ZF-Eger  20-7 (7-2, 4-2, 2-1, 7-2)

DUE-Maarsk Graphics: Kiss – Szilágyi 4, Garda, Vályi V. 3, Somhegyi 2, Mchunu 2, Vályi F. 1. Csere: Gurisatti 5, Horváth 3, Huszti, Brezovszki. Sajben. Vezetőedző: Mihók Attila.

Hungerit Szentes – DUE-Maarsk Graphics 7-12 (1-2, 2-4, 1-4, 3-2)

DUE-Maarsk Graphics: Kasó – Szilágyi, Menczinger 3, Gurisatti 2, Slagter 1, Somhegyi 2, Vályi F. Csere: Horváth, Huszti 2, Garda 1, Ziegler, Vályi V. 1., Mchunu. Vezetőedző: Mihók Attila.

Labdarúgás

13223442_10205169634235389_1721502612_o

A tabella utolsó helyezettjét fogadta labdarúgó csapatunk és nem titkoltan győzni szerettek volna focistáink. Ez a második félidőben mutatott játékának köszönhetően sikerült is, ezzel továbbra is a dobogó harmadik fokán áll a Dunaújváros PASE labdarúgó csapata.

Dunaújváros PASE – Komló 3-0 (0-0)

Dunaújváros PASE: Vaszócsik Viktor – Hajdók Gábor, Csendes Péter, Páles Tamás, Ablonczy Gerjén (Horváth Kevin a 83. percben), Csehi Tamás, Dobos Áron, Dorogi Renátó, Tóth Tibor (Nyicsenko Igor Igorjevics a 80. percben), Blatt Pál, Kercsó Bence (Király Bence a 70. percben). Vezetőedző: Dobos Barna.

Gólszerzők: Tóth, Dobos, Király

Röplabda 

ropi-6

Hazai környezetben ugyancsak a biztos pontok reményében léptek pályára röplabdázóink is szombaton délután. Nos, a Debrecen nem is nehezítette meg a mieink dolgát, és az első szett végét leszámítva könnyedén behúzták a három pontot Gebhardt Norberték. Az első játszmában pedig Toma cseréi okoztak csak némi meglepetést.

Dunaferr SE – DEAC 3-0 (20, 16, 14)

Dunaferr SE: Kun, Bohnicsek, Guzmics, Kiss, Gebhardt N., Stefanovics, Gebhardt Á. (libero). Csere: Csizmadia (libero), Kholmann, Szabó, Móró, Novokrescsenszkov. Vezetőedző: Tomanóczy Tibor.

 

You May Also Like