MEGNYERT MÉRKŐZÉST ENGEDTÜNK KI A KEZÜNKBŐL

A BVSC Zugló Diapóló ellen ugrottak medencébe szerdán este Mihók Attila tanítványai. Ahogy Petrovics Mátyás, a vendégek vezetőedzője fogalmazott, az egész mérkőzés egy hullámvasutazáshoz hasonlított. Hol az egyik, hol a másik csapat vezetett, végül a 11-11-es döntetlennek mégis a vendégek örülhettek jobban.

A mérkőzést követően Mihók Attilával beszélgettünk a tapasztalatokról.

mihok_attila

– Nagyon küzdelmes találkozó volt – értékelt a mester – azt hozta, amit vártunk. Egy nagyon kemény BVSC ellen, sok test-test elleni küzdelemben, a mérkőzés második felétől tudtuk irányítani a játékot. Sajnos, az utolsó három bekapott gólunk elkerülhető volt, főleg az adott szituációkat kellett volna megelőznünk, és a háromból legalább egy emberhátrányt ki kellett volna védekeznünk! Gyakorlatilag a kezünkben volt a mérkőzés!

– Igen, kétszer is, 11-9-nél is és az utolsó percben is dönthettünk volna, de a végső pillanatokban elszórakoztuk az utolsó támadást.

– Dekoncentráltak voltunk a végjátékban, már mindenki nagyon fáradt volt. Az a két-három ember, akire a lövés jutott volna, nem vállalta el, vagy nem jó megoldást választott és így a nagy lehetőség odalett.

img_20161026_1853041

– Egy pontot szereztünk, ez mennyire értékes?

– Semennyire, ez most a bajnokság olyan szakasza, amely a végjátékra nézve nem mérvadó, sokkal inkább a csapatnak a lelki mivolta a fontos. Tavaly az összes hazai mérkőzésünket elveszítettük itthon a BVSC ellen, ezt nézve gyakorlatilag nem lehetünk elégedetlenek, de úgy érzem, hogy megnyert meccset engedtünk ki a kezünkből.

– Mivel voltál elégedettebb, a támadó, vagy a védőjátékunkkal?

– 11 gólt szereztünk, a támadójátékunkra nem lehet panasz. Előnyből és akcióból is szép gólokat lőttünk. Sajnos az emberhátrányok a kirívóak, mert ezt a mérkőzést emberhátrányból lehetett volna megnyernünk, de sajnos nem sikerült.

img_20161026_1853261

– A következő meccs papírforma mérkőzés lesz?

– Szegedre látogatunk szombaton és nem lesz sétagalopp, mert a Szeged otthon erős csapat. Nagyon oda kell figyelnünk, pláne egy ilyen BVSC meccs után. Jó formában kell odaérkeznünk, hogy elhozzuk a három pontot.

És ha a legjobb helyen akarja elolvasni a mérkőzés összefoglalóját, klikk a Castellum.do-ra.

You May Also Like