AKIKRE BÜSZKÉK LEHETÜNK

Ma este 19 órától a tavalyi bajnok Rába ETO ellen játszik csapatunk, a tavalyi ezüstérmes, a Dunaújváros Sportcsarnokban. Az összecsapás már ezért is igazi rangadó lesz, pláne, ha visszagondolunk az előző szezonra, amikor is egyszer sikerült megcincálni az oroszlán bajszát.

A győriek erre a mérkőzésre két fordulót követően száz százalékos mérleggel érkeznek, és ezen felül is el kell ismernünk, hogy a szerencsés technikai és közgazdasági hátterük miatt egy a hazaitól merőben eltérő, valóban nemzetközi színvonalat valósíthattak meg.

Ettől függetlenül mi, dunaújvárosiak is okkal lehetünk büszkék a saját csapatunkra, a Dunaferr DUE RENALPIN FC-re.

dijazottak

Balogh Tamás, az együttes sajtószóvivője két fotóval örvendeztette meg a szerkesztőségünket. Az elsőnek a Nagy Négyes címet adta, nem is hiába. Baloldalon Reveland Zoltán, a jelenlegi csapatkapitányunk látható és a kezében lévő díj igazolja, hogy tavaly is az élen állt. Mellette jobbról Hosszú Ádám, a tavalyi gólkirály, aki már most is óriási energiákat mozgósít a címe megvédéséért. Tőle jobbra: a Mester – Fehér Zsolt, aki az elmúlt szezon legjobb magyarországi edzője lett. A jobb szélen pedig Horváth Norbert, aki a legjobb futsal játékos lett a hazai mezőnyben.

Címeres mezben – a második fotón egy egészen friss és parádés szereplés dicsőségét ábrázolja.

Az elmúlt hétvégén ugyanis Szlovákiában, az általunk is beharangozott Visegrádi Négyek Tornáján sikerült fényes magyar sikereket elérni. A Sito Rivera által dirigált felnőtt csapat, valamint a Fehér Zsolt irányításával készülő U21-es együttes is tornagyőztesként utazhatott haza.

visegradiak

A képen balról: a nyáron hozzánk igazolt Németh Péter, mellette Varga Csaba a mögötte feszítő Hosszú Ádámmal. Tőle jobbra Klacsák Bence, Csányi Dávid, Józsa Tamás, Varsányi Ádám , Fehér Zsolt és Provoda Éva a masszőrünk.

Ugye, hogy nekünk is van kire büszkéknek lennünk? S bízunk benne, hogy a mai este után még büszkébbek leszünk rájuk!

You May Also Like