ÖNMAGUNK LEGYŐZÉSE A LEGNAGYOBB SIKER!

Eltelt a nyár, és az ősz kezdetével nem csak az iskolaszezon indul el, hanem a munkába újra belecseppenve új fogadalmakat is teszünk! Olyanokat, hogy fogyni fogunk egészségesebben élünk, és hasonlókat.

Nos, erre most itt a lehetőség, ugyanis a Hikari Dojo felvételt hirdet és szeretettel várja az új jelentkezőket a nyári szünet után, szeptember 5-től kezdődően, 5 éves kortól, de akár a meglett felnőtt korúakat is. Aki „fiúból – férfi” vagy „férfiból – férfiasabbá” szeretne válni, vagy olyan „lány – hölgy” szeretne lenni, aki magabiztosabban tud megállni a lábán, úgy bátran jelentkezhet.

13726820_1110961278975024_2557903629063589842_n

Persze, a JKA KARATE – DO gyakorlása nem sétagalopp, rendszerességet igényel, nem tűri a sok sportágból ismert színészi alakításokat.

Amit kínálni tudnak, az a rendszeres testmozgás, a mozgáskultúra formálása, fegyelmezett magatartás elsajátítása, és egy jó közösséghez tartozás lehetősége. A Hikari Dojoban az elvégzett munka minősége által szerezhet elismerést, jogokat. A tehetséget az elvégzett munkával lehet bizonyítani.

Ahogy Funakoshi Gichin is mondta: „A karate do célja nem a győzelem, vagy a vereség eldöntése, hanem a gyakorlatok tökéletesítése, és a jellem fejlesztése.”

A Hikari Dojo-ban az edzések másfél órás időtartamúak, és nemzetközi minősítésű instruktor irányítása mellett folynak.

Jelentkezni, az Interspár parkolója mögötti faházban lehet, vagy a 06-20/532-2959-es számon.

You May Also Like