Lehet még nevezni a jubileumi úszómaratonra!

Az idei évben tízedik alkalommal került kiírásra az Ússz, Hogy Utolérjenek! Közhasznú Egyesület rendezésében a Dunaújvárosi 24 órás Úszógála!

A helyszín továbbra is a dunaújvárosi Fabó Éva Sportuszoda lesz.

0115

A rendezvény az egészséges életmódra való buzdítás, az úszó- búvárúszó és a vízilabda sport népszerűsítése, valamint két dunaújvárosi intézmény karitatív támogatása alkalmából került meghirdetésre 2007-ben. Azóta töretlen sikernek örvend.

Az idei verseny október 14-15-én lesz.

Október 14-én 12 órakor gyermekek versenyével, a Minigálával indul a rendezvény.

Másnap, 15-én, déli 12 órától 16-án déli 12 óráig tart a 24 órás Úszógála.

0117

Mint Szalontai Károly, főszervező elmondta, van még kiadó hely!

– Nevezéseket jelentkezési sorrendben fogadunk el! Eddig 13 csapat nevezett az ország különböző városaiból, de még 3 alakulat számára van lehetőség az indulásra. Több, eddig sikerrel szereplő városi csapat sem adta le még a jelentkezését, valószínűleg figyelmetlenség miatt.

Az idén jubiláló, X. Dunaújvárosi 24 órás Úszógálán szeretnénk, ha a gyermekek is indulnának. Ezért nekik tíz órától indulna a program és tíz-tíz tábla csoki lenne a jutalom. Családi, baráti közösségek, de iskolai osztályok, iskolák is indulhatnak. Jó buli lesz, kár lenne kihagyni!

Ráadásul a versennyel párhuzamosan az uszodában felállított színpadon különféle zenés, táncos, humoros előadások kerülnek bemutatásra, az éppen pihenő versenyzők, hozzátartozók, valamint az utcáról betérő érdeklődő szurkolók részére! Kora délutántól éjfélig, majd másnap délelőtt az eredményhirdetésig!
A gála megtekintése ingyenes!

You May Also Like