Vasárnap elődöntő

Elérkeztünk a bajnokság legfontosabb részéhez, kezdetét veszi ugyanis az egyenes kieséses rájátszás. Az alapszakasz hibátlan megnyerése után hazai pályán fogadhatjuk ellenfelünket.

A tét óriási, főleg annak tükrében, hogy döntőbe jutás esetén hazai pályán, a Dunaújvárosi Stadionban rendezhetnénk a finálét, lévén mi nyertük meg – zsinórban hatodszor – az alapszakaszt. Reméljük az álmok valóra válnak, ha Hamupipőkének sikerült, nekünk is összejöhet!


Négy győzelemmel és két vereséggel a Miskolc Renegades szerezte meg a negyedik helyet a tabellán, ezáltal a jogot a playoffban való megmérettetésre. Első két mérkőzésüket elbukták, de azóta sokat fejlődött a játékuk, importokat is igazoltak és zsinórban nyerték a többi meccset, magabiztos játékkal. Számos tehetséges és rutinos játékossal rendelkeznek, támadó oldalon több gyors emberükre kell majd fokozottan figyelnünk, védelmük pedig sebességben talán kevésbé, de erőben mindenképpen kihívást fog jelenteni. Tavaly szoros meccsen tudtuk őket felülmúlni idegenben, idén szükség lesz a meggyőzőbb játékra részünkről.

Persze az alapszakasz legtöbb pontját szerző és legkevesebbet kapó csapataként favoritnak számítunk az összecsapáson, de korábbi bukott elődöntőinkből már megtanulhattuk, keveset számít az alapszakasz megnyerése, a rájátszásban minden a nulláról kezdődik.


Szikrázó és látványos összecsapásra van kilátás, melyen szurkolóink támogatására nagy szükségünk lesz. A belépés ezúttal is INGYENES, büfé és szakértő kommentátor várja a nagyérdeműt.

Zúgjon a DEFENSE GO és a HAJRÁ GORILLÁK, várunk mindenkit szeretettel a Bodri Pincészet Divízió I. elődöntőjére, június 26-án a Stadion melletti műfűre, 15 órától kezdődő mérkőzésünkre!

gorillaz.hu

You May Also Like