Hétvégi éremeső a birkózóknál

Szombaton a Dunaferr birkózói több versenyen is sikeresen megmérették magukat.

Kiskunfélegyházán a Kiskun Kupán küzdöttek a Dunaferr SE birkózói. 30 csapat 218 birkózója lépett szőnyegre a dobogós helyezésekért, köztük 3 romániai csapattal. A 2005-06-os korcsoportban 5 versenyzőnkért izgulhattunk.

29 kg-ban Góczán Barnabás ugyan jelentősen könnyebb volt ellenfeleinél, ügyes birkózásával az 5. helyet szerezte meg.

A 32 kilós Gajzer Bálint 5 mérkőzéséből 4-et megnyert, így bronzérmet hozhatott haza, csakúgy, mint a 42 kilós Grabecz Bence.

Ezüstérem jutott a 65 kg-ban versenyző Barkóczi Somának.

Nagy csatákat vívott, de végül helyezés nélkül zárt Virág Tamás a 38 kilósok között.
Kiss Máté, Nagy Máté és Ruzicska Milán a 2007-08-as születésűek között versenyeztek. Életük első versenyéről mindhárman bronzéremmel térhettek haza.
Szabó Róbert edző Gajzer Bálint teljesítményével volt leginkább elégedett.

A képen hátul: Virág Tamás, Barkóczi Soma, Szabó Róbert, Grabecz Bence, Gajzer Bálint Elöl: Nagy Máté, Kiss Máté, Góczán Barnabás, Ruzicska Milán
A képen hátul: Virág Tamás, Barkóczi Soma, Szabó Róbert, Grabecz Bence, Gajzer Bálint
Elöl: Nagy Máté, Kiss Máté, Góczán Barnabás, Ruzicska Milán

És ezzel még nincs vége!

Ugyancsak szombaton,  Tatabányán rendezték meg a Serdülő Kötöttfogású Országos Bajnokságot, melyen 130 induló lépett szőnyegre.

A Dunaferr SE-t Veres-Kovács Ádám képviselte 69 kg-ban és 3. helyen végzett. Ádám nagyon jól birkózott egész nap annak ellenére, hogy még az indulása is kérdéses volt betegség miatt.

Három győztes és egy vesztes mérkőzés után lett harmadik. 13-an indutak a súlycsoportban. A sorsolás miatt selejteznie kellett a táblára kerülésért, ahol egy ferencvárosi versenyzőt győzött le tussal. A négy közé jutásért újra fradistával kellett birkóznia, akit 8-0 arányban vert meg. Az elődöntőben a későbbi győztestől erős bírói “segítséggel” kikapott pontozással. A bronzmeccsen 20 másodperc alatt győzött dorogi ellenfele ellen.

Veres-Kovács Ádám, Fehér Krisztián (edző)
Veres-Kovács Ádám, Fehér Krisztián (edző)

Gratulálunk a kiváló eredményekhez!

Dunaferr SE

You May Also Like