Elégedettek lehetünk

Felnőtt csapatunk jelenleg jól megérdemelt pihenőjét tölti, amire nincs sok ideje, hiszen június elsején már a válogatott tart összetartást. A bajnoki idénynek viszont vége, így Kis – Primász Ágnest, a Dunaújvárosi Főiskola Vízilabda Egyesület szakosztályvezetőjét kértük egy kis értékelésre.

kis-primasz_agnes

Nagyon elégedettek lehetünk az elmúlt szezonnal, hiszen erőn felül teljesített a csapat és az edzői stáb is. A bajnokság elején még bravúrnak tartottuk volna az éremszerzést, de minden előzetes találgatást felülírt a végjáték.

Az, hogy a lányok megverték a BVSC-t és ezzel a döntőben bizonyíthattak, hatalmas teljesítmény. A tavalyi bronzéremhez képest pedig egyértelmű előrelépés. Igaz, jó lett volna legalább egy mérkőzést megnyerni a döntőben, ám nem lehetünk elégedetlenek. Ha együtt marad ez a gárda, az idei munkából és eredményekből látszik, talán az ország legjobb csapata is lehet a DUE.

Nem beszélve arról, hogy két friss Európa-bajnok játékosunk van, és reménykedünk abban, hogy Bíró Attila szövetségi kapitány a kerethirdetésnél több dunaújvárosi lánynak biztosít majd helyet az olimpiára készülő, majd utazó csapatban.

Az ifi és serdülő bajnokság még tart, ott egyelőre még nem tudunk biztosat, bár akkora sikerre, mint a tavalyi ifi arany volt, nem biztos, hogy van esélyünk. A gyerek bajnokságban szereplő együttesünk pedig éppen csak, de nem jutott a rájátszásban.

Mindezekkel együtt látszik, hogy jó úton haladunk, és a folytatásban is azon leszünk, hogy ezeket a sikereket állandósítsuk és még feljebb jussunk.

dfve.eu

You May Also Like