Büszke a csapatára

Elmondása szerint minden meccsen meg akarja mutatni, hogy ide tartozik és érdemes a város címerének viselésére, ezért mi is büszkék vagyunk rá. Varga Csabával beszélgettünk, aki megdolgozott azért, hogy befogadja a Csapatunk.

varga_csaba1

bt: Az ideérkezésed óta mára már nagyot változott körülötted a világ. Befogadott a csapatunk?

VCS: Teljes mértékben sikerült beilleszkednem, ami úgy érzem megmutatkozik a játékomban is.

bt: Nekem úgy tűnik, mintha feloldódtál volna és valami hihetetlen becsvágy hajtana a mérkőzéseken.

VCS: Valóban van bennem egy nagy győzni akarás és egy vágy, hogy megmutassam: én ide tartozom és méltó vagyok arra, hogy a dunaújvárosi címert viseljem!

bt: Úgy beszélsz a csapatunkról, mintha ez valami nagy dolog lenne a számodra!

VCS: Ez egy nagyon jó csapat! A barátaim is itt játszanak, akiket nagyon szeretek és el is ismerem őket, mint kiváló játékosokat!

bt: Ők nem riválisaid?

VCS: Egyáltalán nem!

bt: Nem félsz attól, hogy legközelebb valamelyik újból egy extra teljesítményt hoz és akkor te egy sorral hátrább kerülsz?

VCS: Örülök az ő sikerüknek, mert az egyúttal az enyém is.

bt: Amikor a pályán száguldasz könnyen összetéveszthetünk téged Hosszú Ádámmal és ebben a játék stílus mellett a külsőtök, a szakáll formája is segít!

VCS: Ez sem véletlen hiszen közös a fodrászunk és ezért hasonlítunk egymásra!

bt: Ilyen közeli időpontokban kétszer is mesterhármast lőni az egy egészen kiváló teljesítmény. Ez egy külön elégedettséget jelent?

VCS: Valóban nagyon jó érzés, de legutóbb egy kis csorba esett a mutatványon, mivel az utolsó előttit nem nekem adták meg…

varga_csaba2

bt: Nagyon értékelem, hogy amikor már kettőt lőttél is úgy küzdesz, mintha a következőn múlna a boldogságod. Ezért nem állsz le?

VCS: Nem a harmadik gólokért hajtok hanem azért, hogy minél jobb eredményt érjen el a csapatunk. Nekem a győzelmünk a legfontosabb.

bt: Néhány napja Schrancz Balázs nyilatkozta: nincs olyan érzésetek, hogy tartalékos a csapatunk.  Te miként éled meg az ilyen helyzeteket?

VCS: Ezzel a véleménnyel abszolút egyetértek és ez a valóságban is látszott a legutóbbi meccsünkön, ahol bár voltak hiányzóink, de sikerült a jó játék és megszületett a győzelmünk.

bt: Hétfőn a legjobb magyarországi csapat ellen idegenben kell a pályára lépnetek. Ezt azért nagyon komoly kihívásnak érzem!

VCS: Valóban az. Sajnos én a sárga lapok miatt nem játszhatok, de így is méltó ellenfelei tudunk lenni a Rába ETO-nak.

bt: Mitől olyan jó ez a győri csapat?

VCS: Egyrészt az idegenlégiósok másrészt a rengeteg edzés miatt, amit együtt végigdolgoznak.

bt: Mi kell egy ilyen győri meccshez? Szerencse, vagy egy olyan elképesztő akarás, mint amit az elmúlt fordulókban produkáltatok?

VCS: A hasonló akarásra mindenképen szükségünk lesz és akkor ahhoz párosulni fog mellé a szerencse is.

Balogh Tamás

dunaujvarosfutsal.hu

You May Also Like