Mi sohasem vagyunk tartalékosak

Egy hosszabb kényszerszünet – után sikerrel tért vissza a csapatába Schrancz Balázs, aki szerint soha sem lépnek fel tartalékosan és ezúttal kulcsfontosságú volt, hogy végig megőrizték a győzelembe vetett hitüket.

bt: Ez volt ám az ideális, nagy visszatérés! Győztes csapatba a győztes góllal! Gratulálok hozzá!

SB: Nagyon örülök neki, bár a „győztes gólt” egy kicsit túlzásnak találom, hiszen a Csapat küzdött meg a győzelemért. Igaz az utolsó gólunkat én lőttem és a visszatérést ilyennek képzeltem el.

mi_sohasem_vagyunk2

bt: Egy iszonyatosan kemény meccs várt rátok – az is lett belőle. Te milyennek láttad?

SB: Abszolút igazad van. Erre készültünk, tudtuk, hogy egy nagyon szoros, nagyon jó meccset fogunk játszani, ahol a döntő szituációkból mi jöttünk ki jobban.

bt: Akkor is bíztál a győzelemben, amikor az ellenfél vezetett?

SB: Végig bíztam benne.  A (2-1)-es állásnál rossz döntéseket hoztunk és ezért nem tudtunk már az elején egy jelentős előnyt kialakítani, a végén viszont sikerült fordítanunk és győztünk.

bt: Mi kellett hozzá: nagyon akartátok a győzelmet, vagy hibázott az ellenfél?

SB: Legfőképpen az kellett hozzá, hogy Csapat maradjunk akkor is, amikor vezetett az ellenfél és közben megőrizzük a győzelembe vetett hitünket.

mi_sohasem_vagyunk3

bt: Voltak, akik az első félidőben nem bíztak a mai győzelmetekben, hiszen erősebbnek gondolták a vendégeket: tartalékosnak gondoltak benneteket.

SB: Mi soha sem vagyunk „tartalékosak”. Mindig az legjobb csapatunk, aki a keretbe kerül. Ezzel a hittel lépünk a pályára.

bt: Két mérkőzés – két győzelem a rájátszás elején. Nekünk, a szurkolóknak hamar megjön az étvágyunk. Hétfőn viszont a legjobb csapattal találkoztok: a Rába ETO-val!

SB: Ebben a szezonban már bizonyítottuk, hogy tőlük sem kell megijednünk. Ott is lesz hiányzónk, de oda is a legjobb kerettel fogunk elmenni. Ezt a hetet arra szánjuk, hogy felkészüljünk az ETO-ból. Itthon is megszorítottuk már őket és, ha jól emlékszem otthon pedig legyőztük őket… Ezért pozitívan állunk az újabb kihíváshoz!

 Balogh Tamás

You May Also Like