Egy null ide!

A két nyert meccsig tartó párharcban, idegenben nyerni tudott a DUE MAARSK GRAPHICS felnőtt női csapata a BVSC ellen.

Az első negyedet a hazai csapat kezdte jobban, rögtön két góllal sikerült ellépni a dunaújvárosi lányoktól, majd jöttek a gólváltások. Feljött egy találatra a DUE, majd ismét a BVSC volt eredményes. Ezután Garda Kriszti értékesített ötméterest. Fél perccel a vége előtt egyenlíteni is sikerült, Horváth Brigi már másodszor talált az ellenfél kapujába. A végén azonban Sikter Dia ismét előnyhöz juttatta a zuglói együttest. (5-4)

A második felvonást Garda ötméterese nyitotta, így ismét egyenlő volt az állás, majd egy előnyt Gurisatti először segítette vezetéshez a vendégeket. A leosztás hasonló volt, ismét Gréta villant, máris két gólos volt a dunaújvárosi fór. Ziegler találatával már három volt közte. (5-8)

A fordulás után ismét kiegyenlített küzdelem zajlott, felváltva jöttek a találatok, így mindkét oldalon három találat született. (8-11)

Az utolsó nyolc percben nem sok gól esett, két perccel a vége előtt egyszer-egyszer találtak be a csapatok.

BVSC – DUE MAARSK GRAPHICS 9 – 12 (5-4,0-4,3-3,1-1)

DUE: Kasó, Szilágyi, Gurisatti, Menczinger, Garda, Ziegler, Horváth, Vályi F., Vályi V., Mchunu, Huszti, Brávik F., Somhegyi, Lekrinszki. Edző: Mihók Attila.

dfve.eu

You May Also Like