Görögországi kaland után máris itt a rájátszás

A DFVE lányai szombaton értek haza a görögországi edzőtáborból. A játékosok fáradtan, de nagyon jó élményekkel ugrottak itthon ismét medencébe. Garda Krisztinával beszélgettünk.

garda_krisztina2

Nagyon jó és eredményes pár nap után vagyunk.

Jó volt ismét egy csapatként, a lányokkal együtt lenni, végre teljes létszámban. Görögországban jó idő és szép látvány fogadott minket, amit természetesen ki is használtunk rendesen. Strandoltunk és napoztunk, kiélveztük, hogy ott annyira nem szeszélyes az időjárás, mint itthon.

Emellett azért a játékon volt a fő hangsúly, a Glyfada csapata ellen kétkapuztunk és volt lehetőségünk egyszer a Vouliagmeni együttesével is meccselni.

Most kevésbé volt fontos a fizikai felkészülés, inkább a vízilabdára helyeződött a figyelem. Erre viszont nagy szükségünk volt, hiszen régen tudtunk teljes létszámban egy medencébe ugrani a folyamatos válogatott megmérettetések és összetartások miatt. Most volt erre lehetőségünk, amit maximálisan ki is használtunk.

Holnap már a Szeged ellen játszunk a négy közé jutásért, szombaton pedig ismét ellenük, hiszen a párharc két győztes mérkőzésig tart.

Biztos vagyok benne, hogy ők a lehető legjobban felkészültek belőlünk, idejük bőven volt rá, így semmiképp nem egy előre lejátszott párharcról beszélhetünk. A szegediek mindent meg tesznek majd azért, hogy megnehezítsék a dolgunkat, ezért a maximumot kell nyújtanunk majd mindkét találkozón.

A célunk természetesen a négy közé jutás, ami jelenleg a legfontosabb nekem és az egész csapatnak is.

dfve.eu

You May Also Like