Oktatás és nyári táborok idén is

A Fabó Éva Sportuszodában jelenleg is folynak az oktatások, mind az úszás, mind a vízilabda területén, sőt, a DFVE idén nyáron is várja a táborozni vágyó gyermekeket. Gillich Aletta adott bővebb tájékoztatást nekünk.

gillich_aletta_kicsi

Egész évben várjuk a gyerekek jelentkezését úszás és vízilabda oktatásra, három éves kortól bárki jelentkezhet, szívesen vagyunk a szülők segítségére, akik ebben gondolkodnak a csemetéiknek.

Indítottunk egy viszonylag új kezdeményezést is, csütörtökönként délután négy órától egy amolyan próba órát tartunk, ahol nem tagdíj fizetési kötelezettség van, hanem alkalmanként ezer forint ellenében kicsit játékosabban és élvezetes módon mutatjuk be az érdeklődő gyerekeknek a játék szépségeit.

Az oktatásban úszástudás alapján osztjuk be a jelentkezőket, több csoportban foglalkozunk a kicsikkel, az egészen apróktól kezdve – tehát azokkal, akik még nem tudnak úszni – azokig, akik már esetleg tisztában vannak a vízilabda alapjaival is. Hétköznaponként háromtól hétig, negyvenöt perces váltásokban vannak az órák, ahová most is lehet jelentkezni.

A Petőfi sulival jó ideje tart az együttműködésünk, őket heti kétszer oktatjuk, de velük már tervünk is van, szeretnénk, ha jövőre már egy vízilabda csapat lenne belőlük.

És egy hartai iskolából is járnak hozzánk péntekenként diákok. Elkezdtük a toborzást az óvodákban is, már két – három intézmény jelentkezett is, reméljük, ez a szám is nőni fog a jövőben.

A suli végével, júniusban, két hétig tervezünk a 2010 – es születésűekkel és idősebbekkel indítani foglalkozást, ez inkább vízilabda tábor lenne.

Már várjuk azok jelentkezését is, akik szeretnének részt venni a nyári táborainkban, ebben az évben négy héttel számolunk, július negyedikén indul az első turnus, az utolsótól pedig július huszonkilencedikén búcsúzunk majd el.

További információt tőlem kérhetnek a +36-30-531-55-65-ös, vagy Miskovicz Zsuzsannánál a +36-20-234-01-80-as telefonszámon.

dfve.eu

főkép: vizikukac.hu

You May Also Like