Squash hétvége a Duna-Fittben

“Az elmúlt hétvégén, mérsékelt érdeklődés mellett került megrendezésre a szezon IV. Összevont versenye a Duna-Fitt Sportcentrumban.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

A squash mérkőzések végig gördülékenyen, sportszerű légkörben zajlottak. A verseny második napján kisebb sérülések miatt a helyszínen tartózkodó mentőápoló segítségére is szükség volt.

A helyi Sunset Pizzéria remek pizzái pótolták mindkét napon az elhasznált kalóriákat.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

A szombati napon a B kategóriában Lőrinczi Balázs szerezte meg az első helyet, aki a döntőben Tóth Miklóst verte meg, míg a bronz meccset Ulics Máté nyerte, Pocsai Ákos legyőzésével.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

A D kategóriában a végső sorrend, kis eltéréssel megegyezett a kiemelési sorrenddel. Varga Gábor megérdemelten győzött Mannheim Martin ellen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vasárnap tripláztak Tatabánya büszkeségei, hiszen mindhárom kategóriában megszerezték az első helyezést. 

A hölgyeknél Farkas Fatime és Szombati Edina játszották a döntőt, mely Fatime győzelmét hozta. A bronzérmet Csókási Gabriella szerezte meg testvére, Eszter legyőzésével.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Az A kategóriában, a várakozásnak megfelelően Farkas Balázs végzett az élen, aki a döntőben Sebők Benedeket győzte le. A bronzérmet Hoffmann Péter szerezte meg.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

C kategóriában Kamocsai Bendegúz végig meggyőző játékkal, megérdemelten szerezte meg a győzelmet, aki a döntőben Mikó Mártont győzte le. Harmadik helyezett, Kohlrusz Balázs lett, Cseke Ádám ellenében.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

A verseny felfedezettje a fiatal szegedi titán, Takács Benedek volt, aki érett, jó játékkal, több szép győzelmet szerzett és előkelő helyen végzett a C kategóriában.

Köszönettel tartozunk a Pesti Sportnak, amely valamennyi kategória dobogósai számára külön ajándékot biztosított.”

Lehoczky Attila

You May Also Like