Hazai évnyitó a fehérváriak ellen

A Fehérvár AV19 elleni megyei rangadóval kezdi a 2016-os esztendőt ma este negyed héttől együttesünk.

Nincs túl jó formában csapatunk, mely legutóbbi hat találkozóját elveszítette, s egyre nagyobb hátrányba kerül a rájátszást jelentő hatodik pozíciótól. Jelenleg kilenc ponttal előzi meg ugyanis Acélbikáinkat a hatodik helyezett Ferencváros, vagyis ahhoz, hogy ne érjen véget a mieink számára már februárban a MOL Liga, el kell kezdeni gyűjtögetnie a pontokat Lee Gilbert alakulatának.

Az újabb próbára nem kell sokat várnia a DAB drukkereinek, ugyanis Peterdiék már ma este negyed héttől korcsolyát húzhatnak, méghozzá a megyei rivális Fehérvár AV19 ellenében.
Amennyiben a két gárda táblázaton elfoglalt helyezését (a fehérváriak a harmadik, a DAB a nyolcadik helyen áll) és formáját nézzük, úgy nem a mieink számítanak a találkozó esélyeseinek, ugyanakkor a hazai pálya előnye remélhetőleg a DAB malmára hajtja a vizet az este negyed hétkor kezdődő rangadón. Ebben bízik Acélbikáink kanadai vezetőedzője, Lee Gilbert is, aki egyértelműen győzelmet remél tanítványaitól.

“A két klub nagy múltú rivalizálásának köszönhetően ezek mindig speciális mérkőzések. Természetesen az sem elhanyagolható szempont, hogy nekünk lényegében kötelező a győzelem most már mindenki ellen, ha a rájátszásban is meg akarjuk mutatni magunkat. Legutóbb közel volt a pontszerzés, remélem, most otthon a hazai szurkolók segítségével sikerül pontokat szerezni” – fogalmazott a szakember.

acelbikak.net

You May Also Like